تلفن تماس:

617 10 910 - 021

جستجو
Close this search box.

بتن الیافی – FRC

خدمات ما

مشاوره در زمینه طرح اختلاط و ساخت بتن‌هاى ویژه

تأمین و ساخت بتن‌هاى خاص و افزودنی‌هاى بتن

کنترل کیفیت و بازرسى فنى پکیج‌هاى کامل بتن‌هاى خاص (مشاوره، تأمین و کنترل)

خرید و سفارش انجام انواع بتن کم ضخامت، بتن آماده، میکروسمنت، افزودنی های بتن (پودری و…) از فروشگاه آنلانی بتنی شاپ.

افزودنی های بتن

از سایت بتنی شاپ دیدن فرمایید.(کلیک کنید)

بتن الیافی در حقیقت نوعی کامپوزیت است که با به کارگیری الیاف تقویت کننده داخل مخلوط بتن، خواص مکانیکی و دوامی بتن افزایش چشمگیری می‌یابد. این ترکیب کامپوزیتی، یکپارچگی و پیوستگی مناسبی داشته و بتن را به صورت سه‌بعدی مسلح می‌کند و امکان استفاده از بتن به عنوان یک ماده شکل پذیر و با جذب انرژی بالا را فراهم می‌آورد.

الیاف مورد استفاده در این بتن برای جایگزینی آرماتورهای حرارتی استفاده می‌شوند و با حذف آرماتور، از نظر صرفه‌های اقتصادی و همچنین در افزایش سرعت و سهولت اجرا و افزایش دوام و طول عمر بتن مزایای چشمگیری خواهد داشت. ضمناً کاربرد هر نوع الیافی با هر کیفیتی تضمینی برای عملکرد مثبت در بلندمدت نمی‌باشد و حتما می‌بایست نکات مهمی در این خصوص رعایت گردد.

مصرف الیاف جایگزین میلگرد FORTA در کاربردهای مختلف صنعتی و ساختمانی دارای گواهینامه فنی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ایران و تاییدیه‌های اروپایی و آمریکایی متعدد می‌باشد.

در ساخت این نوع بتن از کامپوزیت‌ها به عنوان یک فناوری نوین در صنعت ساخت و ساز استفاده می‌شود. از جمله مواد جدیدی که جایگاه ویژه‌ای در ساخت وساز به خود اختصاص داده، افزودنی‌های بتن و الیاف تقویت‌کننده می‌باشد. این مواد باعث بهبود خواص مطلوب بتن، همچون مقاومت آن می‌گردد و در بعضی موارد با کاهش وزن بتن، مصالح بسیار سبکی را فرا راه مهندسین بنا قرار می‌دهد. از سال ۱۹۶۰ میلادی به بعد نوع جدیدی از این بتن وارد عرصه صنعتی شد. در این راه این نوع بتن جدا از هم با توزیع تصادفی به عنوان فاز جدیدی علاوه بر فازهای بتن معمولی به کار گرفته شده‌است. مقاومت کششی و برشی بتن الیافی نسبت به بتن معمولی بیشتر می‌باشد. ضخامت نهایی بتن الیاقی علاوه بر کفایت در برابر بارهای استاتیکی و دینامیکی ضریب اطمینان بسیار بالایی در اجرا ایجاد می‌کند. در سازه‌های زیرزمینی که در معرض آب و رطوبت و خوردگی بیشتر قرار دارند اهمیت بالاتری دارد. علاوه بر این موارد بتن‌های الیافی در برابر بارهای دینامیکی مانند زلزله، و ضربه به دلیل خصوصیات جذب انرژی مناسب، عملکرد بسیار مناسب تری از خودشان نشان می‌دهند. بکارگیری بتن غیر مسلح به علت تردی آن بغیر از سازه‌های وزنی عملاً کاربرد چندانی ندارد. این عیب عمده بتن در عمل با مسلح کردن آن به وسیله میلگردهای فولادی یا آرماتور برطرف می‌گردد. اما از آنجا که آرماتور منحصراً بخش کوچکی از مقطع را تشکیل می‌دهد تصور اینکه مقطع بتن یک مقطع ایزو تروپ و هموژن است چندان صحیح نخواهد بود. به منظور ایجاد شرایط ایزوتروپی و نیز کاهش ضعف شکنندگی و تردی جسم بتن تا حد ممکن در چند دهه اخیر از رشته‌های نازک و نسبتاً دراز که در تمام حجم بتن به‌طور همگن و درهم پراکنده می‌گردد استفاده می‌شود. کاربرد اینگونه رشته‌ها یا الیاف در بتن و به‌طور کلی در ملات‌های سیمانی که مورد استفاده است، می‌تواند الیاف شیشه‌ای، پلی اتیلنی، فولادی، آزبست یا نایلونی باشد.

مزایای بتن الیافی

موارد کاربرد بتن الیافی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب